Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GY.I.K.

- A lovam nem akar fürdeni, se azt, hogy kikeféljem a bundáját, mit tegyek? - Próbáld meg pár nap múlva, ha akkor se engedi, nem gond, attól nem lesz baja, hogy koszos, csak a kedvére figyelj!
- A lovam nem engedi, hogy simogassam vagy játszak vele, mit tegyek? - Hagyd pár napig, megunta a játékot, később engedni fogja!
- Hogyan használhatom a tappancsvédő krémet, tablettákat, stb.? - Az oldal még fejlesztés alatt áll, ezeknek csak később lesz szerepe.
- Hogyan lehet több lovat? - Örökbefogadhatsz a menhelyről, vagy vehetsz a BOLT-ban!
- Hogyan adjam a lovam a menhelyre? - A lovad akkor kerül a menhelyre, ha nem gondoskodsz róla megfelelően. A menhely nem cicacserélgetésre való!
- Hogyan lehet hitelkártyám? - A hitelkártyát sms-ben lehet igényelni. BOLT menü, kiválasztasz egy terméket, és alatta ott lesz a kártyarendelés. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- Mi az a hitel? - Azt jelenti, hogy mínuszba is lemehetsz a boltban, amíg van elég hitelkereted. Vigyázz, mert a hitelt csak a boltban használhatod, cica vásárlásnál nem!
- Hogyan lehet centet szerezni? - Hetente jön a fizetés (minden csütörtökön 400 cent), ezenkívül a versennyel szerezhetsz, illetve vehetsz fel segélyt a menhelyen, vagy rendelhetsz sms-ben. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- Hogyan adhatok pénzt egy másik gazdinak? - Gazdi gazdinak nem tud pénzt adni!
- Hány macskám lehet összesen? - Egy gazdinak összesen 11 macskája lehet.
- Hogyan lehet házasodni? - 100 napos kor után. A CICÁK menüben kikeresed, kivel szeretnél házasodni, és HÁZASSÁG gomb. (100 napos macskát vehetsz a boltban is!)
- Hogyan lehet elválni? - Kattints a nevedre (akár a fórumban, akár a lovad adatlapján), kiadja az adatlapodat, és ott VÁLÁS gomb annál a lovadnál , amelyik el szeretne válni!
- Hogyan kell etetni, itatni a lovat? - Minden lónak 2 tálra van szüksége (1 az ételnek, 1 a víznek), az adag mindig 1-re legyen állítva, (vagy ahány lovad van) csak egyszer nyomd meg az ETETÉS, ITATÁS gombot, különben kárbavész az étel! Majd akkor eszik a macskád ha éhes, nem fog éhenhalni, ha van étel a táljában. (mérettől függ mennyit eszik)
- Elfelejtettem a jelszavam, vagy feltörték, mit tegyek? - Mivel nem lehet bizonyítani, hogy valóban feltörtek-e, ezért mi nem változtathatjuk meg a jelszavadat, mert akkor bárki elvehetné így a macskádat! Hogy ne felejtsd el a jelszavad, írd le valahová! SOHA SENKINEK NE ADD MEG, bármit is mond!
- Mit tegyek, ha nem tudom a lovaimat gondozni? (nyaralás, stb.) - Ha van megbízható ismerősöd az oldalon, megadhatod neki a jelszavad, és ő gondozza, amíg te nem tudod, vagy beadhatod a panzióba. (a BOLTBAN található) A panzióba helyezés ingyenes, ha van szállítókosarad! (Mindig annyi szállítókosár kell, ahány macskád van.)
- Hogyan vegyem ki a panzióból a lova(i)mat? - 1 hétig mindenképp bent kell maradnia, de ha ez letelt, csak kattints a cica nevére!
- Mit jelent ha azt írja ki a lovam adatlapján, hogy Jó pihenést? - Azt jelenti, hogy a macskád panzióban van!
- Hogyan lehet különleges lovam? - A LOVAM menüpontban, a lovadnál van egy olyan gomb, hogy legyen különleges. Onnantól, ha sms-t küldesz, az a lovadlesz különleges, amelyiknél legutoljára megnyomtad ezt a gombot. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- Mit jelent a csillag és a gyémánt a gazdik neve mellett? - Azt jelzi, hogy az illető küldött sms-t az oldalra. A csillagok száma az sms-ek értékével áll összefüggésben, nem a darabszámmal.
- Elkobozták a lovam, de vissza akarom kapni, mit tegyek? - Először is nézd meg a menhelyen, ha nincs ott, akkor a LOVAK menüpontban, hátha örökbe fogadta valaki.
- Hogyan lehet képet feltölteni magamról? - A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban, az avatar-nál.
- Miért jelennek meg néha zöld bogarak az adatlapomon? - Azok hibák az oldalon. Minden hibáról értesülünk, és megpróbáljuk kijavítani.
- Hogyan lehetek modi, vagy admin? - Admin sehogyan, mivel az az oldal tulajdonosa. A moderátorokat az Adminisztrátor jelöli ki. A moderátorok állapítják meg, hogy ki alkalmas moderátornak. Kérlek, ne terheld őket azzal, hogy moderátor szeretnél lenni! Majd, ha szükségünk lesz moderátorra, megkeressük azt, aki szerintünk alkalmas a feladatra. Azt mi döntjük el, hogy erre mikor van szükség.
- Hogyan törölhetem a regisztrációmat? - Ha nem lépsz be 1 hónapig, akkor automatikusan törlődik!